Hanya disini Program terbaik

"...Upami Saur Kang Udin. Mobil Chevrolet TrailBlazerteh, Cocok Pisan Kerwilayah Bandung, dimana Wilayah Bandung Kiwari Atos Se’eur Banjir, Bahkan Atao langkung 50 Centi Meter Kiwari. Janten Mobil Ieu Rekomendasi Pisan Kanggo di Angge Di Bandung.. Atos Cekep Heula Sakituwenya Testimoni Tiabdimah.. Wassssalam..."
Kang Udin ( Tukang Ngador / Soreang )
"...Mobilna Kaange Pisan, Kuat Tur Gagah, Abi Ngenge Chevrolet Colorado Kango Ngankut Motor Alit Abi. Nya Rekomendasi Kango Anu sering Tril Atanapi Anu seneg Nagngo Motor Alit Sepertos abi Abi, Bade Motor Harley Davidson, Porcupine, Ecosse FE Ti XX, Dodge Tomahawk V10, NCR M16 Sareng Sajabina. Pokona Gagahlah..."
H Toha ( Pengusaha / Batununggal )
"...Mun Cek Bu irohmah Chevrolet Trax Cocok Ker Urang Nampang Di Pakotaan, CCna Alit 1.400 Mung Tosngngo Turbo Charge, Janten Pami Masalah Tanagimah Nya Tiasa Ngacir….. Kerdi Pakotaan Gambapng Manuperna, Bilih Bade Kango Ngudag Salaki Nyaba Lumpatna Hebar… Ah Pokona Rekomendasitah Chevrolet Trax Nya.. Inget Cek Bu Iroh..."
Ibu Iroh ( Pengusaha Pakaian / Setiabudi )
Stay Connected